BeSafe Oto Koltukları ve Sizden Gelenler


  • Bebek Yaşam
BeSafe Oto Koltukları ve Sizden Gelenler

BeSafe Oto Koltukları ve Sizden Gelenler

BeSafe

Dünyanın önde gelen çocuk oto koltuk üreticilerinden BeSafe, 1963 yılında adım attığı üretim sürecine; günümüzde modern ve çağdaş ilkeler doğrultusunda geliştirdiği ürünler ile devam ediyor. İskandinav güvenlik anlayışı ile geliştirilen dünyanın ilk çocuk oto koltuk üreticisi BeSafe, 50 yılı aşkın süredir üst düzey kalite standartları çerçevesinde üretim yapmaktadır. BeSafe çatısı altında, 0-1 yaş için bebek oto koltuğu, 6 ay-4 yaş için özel yeni yürüyen oto koltuğu, 9 ay- 4 yaş arası çocuklar için yeni yürüyen oto koltuğu ve 4-12 yaş arası çocuklar için çocuk oto koltuğu olmak üzere dört farklı ürün sunuluyor. BeSafe, herhangi bir çarpışma ya da darbe anında çocukları korumak için en üst düzeyde kaliteli üretim gerçekleştirmektedir.

BeSafe oto koltukları uluslararası sigorta kuruluşlarının kaza ve çarpışma sonuçlarına dair istatistiksel verileri analiz etmektedir. Koltuk tasarımını ve üretimini analiz çalışmalarının sonuçlarına göre yapmaktadır. Laboratuvar ortamında gerçekleştirilen kaza simülasyonları ile geliştirilen BeSafe ürünleri, basınca karşı dirençli “polipropilen” olarak tanımlanan sert bir plastikten üretilmektedir.

Arka yönelimli şekilde de kullanılabilen BeSafe, annelerin aradığı güvenlik, ergonomi ve kaliteyi bir arada sunmaktadır. Geliştirilmiş yan darbe koruması, EPS/EPP köpük sistemi ve VRF sistemi ile güvenlik düzeyi geliştirilen BeSafe oto koltukları, çocukların güvenli, ebeveynlerin huzurlu seyahat etmelerini sağlamaktadır.

Önce Güvenlik

Hedefimiz, pazarda en yüksek güvenlik performansına sahip ürünler geliştirmektir. Bu hedef doğrultusunda Besafe oto koltukları ADAC, StiftungenWarentest, Swedish Plus Test, TCS ( The Touring Club Switzerland ) gibi bağımsız test kuruluşlarından da ek onaylar almaktadır. Tüm BeSafe oto koltukları, pazara girmeden önce kendi tesislerinde AB standartlarından daha ağır ve sıkı testlere tabi tutulmaktadır. Daha sonra ADAC tarafından da test edilir. ADAC tarafından yapılan testler, tüm üreticilerin tabi olduğu sıradan çocuk oto koltuk testlerinden daha katıdır.

Üstün güvenlikli çocuk oto koltuklarının geliştirilmesinde yenilikçi bir öneme sahip olan BeSafe, doğumdan 12 yıla kadar; kategorisine göre en yeni güvenlik standardı olan UN R129 (i-Size) ve ECE R44/04 onaylı ürünleri tüketicilerin alımına sunan, dünya çapındaki ilk markadır.


BeSafe iZi Go Modular i-Size 0-13 Kg: Mayıs 2016'da ADAC / Stiftung Warentest'de "Very Good" en yüksek puanı aldı ve "Best Buy" olarak sınıflandırıldı.

BeSafe iZi Go X1 0-13 Kg: 2011 ve 2014’de yapılan ADAC testinde ŞAMPİYON olarak seçilmiş ve en güvenli seçenek olarak ailelere tavsiye edilmektedir. ADAC testinin yanı sıra Avrupa’da otorite olarak kabul görmüş StiftungWarentest'te de en iyi sonucu alarak kendi kategorisinde lider konumundadır.

BeSafe iZi Modular i-Size 0-18 Kg: Geliştirilmiş güvenlik anlayışı, işlevselliği ve kullanıcısına sağladığı yüksek konfor özellikleriyle dünyanın en eski uluslararası tasarım ödüllerinden “Red Dot Design Award” 2015 yılı kazananı olan BeSafe iZi Modular i-Size, ADAC testinden de aldığı başarılı sonuçlarla tüm ebeveynlerin tercihi olmaktadır.

BeSafe iZi Comfort X3 9-18 Kg: Avrupa’da kabul görmüş ADAC, StiftungWarentest' lerden BAŞARILI SONUÇLAR alarak ebeveynlere güvenli bir kullanım sunmaktadır. 2003 yılında ADAC tarafından test edildiğinde “En İyi” unvanı ile değerlendirildi.

BeSafe iZi Comfort X3 ISOfix 9-18 Kg: Avrupa’da kabul görmüş ADAC, StiftungWarentest' lerden BAŞARILI SONUÇLAR alarak ebeveynlere güvenli bir kullanım sunmaktadır. 2011 yılında ADAC tarafından test edildiğinde “En İyi” unvanı ile değerlendirildi.

BeSafe iZi Flex Fix i-Size 15-36 Kg: Avrupa’da kabul görmüş ADAC, StiftungWarentest' lerden BAŞARILI SONUÇLAR alan iZi Flex Fix i-Size, Avrupa Birliği yeni güvenlik yasası UN R129’a uygun piyasadaki İLK 15-36 grup oto koltuğu olarak, ebeveynlere güvenli bir kullanım sunmaktadır. iZi Flex Fix i-Size “Travel of World” kategorisinde Kind + Jugend Fuarı'nda “Innovation Award” ödülünü kazandı.
 
Satış Sonrası Hizmet

Üretim vizyonu öncelikle “çocukların güvenliği” olan BeSafe, kullanım ömrü boyunca garanti ayrıcalığı sunmaktadır. BeSafe oto koltukları normal şartlardaki 2 yıllık yasal garanti süresini, kullanım kılavuzlarında belirtilen talimatlara uyulması durumunda "kullanım ömrü boyunca" uzatmıştır. BeSafe satış sonrası hizmet anlayışında ISO 9001 Kalite Yönetim ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetimi Sistemi'ni benimsemektedir. Satış sonrası destek ihtiyacınızın söz konusu olduğu durumlarda; uzman ekibimiz tarafından gerçekleştirilen onarım süreci sonrası, belirtmiş olduğunuz tüm taleplerinizin karşılanıp karşılanmadığı kapsamlı kontrol ve test aşamasından geçmektedir. Bu gerekli testler sağlandıktan sonra, çocuğunuzun güvenli ve konforlu şekilde seyahat etme durumunun kaldığı yerden devam etmesi için ürününüz tarafınıza teslim edilir.